Over mij

Mijn naam is Maria Meester en ik woon en werk in Enkhuizen.
Mijn liefde voor schilderen begon op jonge leeftijd. Rond mijn twaalfde begon ik met het maken van abstracte tekeningen met een vulpen, bestaande uit vellen vol millimetergrote rondjes die aan elkaar waren verbonden. Enkele jaren later experimenteerde ik met plakaatverf, waarbij ik talloze stippen op hardboard aanbracht totdat het helemaal gevuld was.
Daarna heb ik verschillende teken- en schildercursussen gevolgd en raakte al snel verslingerd aan abstract schilderen. Inmiddels heb ik solo geëxposeerd en in groepsverband.

Abstracte kunst geeft me de vrijheid om mijn gedachten en gevoelens op mijn eigen manier uit te drukken. Ook laat ik me inspireren door wolken, de natuur en de levendige kleuren van bloemen.
Mijn favoriete schildermedia zijn acryl- en olieverf, en ik ben dol op experimenteren. Mijn schilderijen hebben meerdere lagen, waarbij vorige lagen soms onverwacht opduiken op schijnbaar willekeurige plekken, waardoor ze contrasterende kleuraccenten toevoegen. Mijn schilderstijl is intuïtief en wordt gekenmerkt door intense kleuren en spontaniteit.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Reacties zijn gesloten.