Over mij

Mijn naam is Maria Meester, autodidact schilderes, geboren in 1969 in West-Friesland. Schilderen is mijn passie sinds ik als klein meisje een penseel kon vasthouden.

In abstract schilderen kan ik vrij zijn en me uiten hoe ik maar wil.
Mijn favoriete media zijn acryl- en olieverf en ik hou van experimenteren. Mijn schilderijen hebben meestal meerdere lagen en soms verschijnen de eerdere lagen op schijnbaar willekeurige plaatsen. Dit zijn contrasterende kleuren die een bijzonder en subtiel accent leggen. Voor de basislagen maak ik vaak gebruik van texturen die natuurlijk en iets korrelig zijn.
Ik schilder intuïtief en hou van intense kleuren en spontaniteit in mijn werk.

Inmiddels heb ik solo geëxposeerd en in groepsverband. Het is fantastisch om mijn werk naar kopers over de hele wereld te kunnen versturen. Er is werk van mij te vinden in de Verenigde Staten, Groot Brittanië, Frankrijk, Griekenland, Canada en Cyprus.

Alle schilderijen in mijn webshop zijn eigenhandig door mij gemaakt met olie- en acrylverf in kunstenaarskwaliteit. Voltooide schilderijen worden behandeld met een duurzame vernis-beschermlaag en zijn voorzien van een ophangsysteem.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op.

Maria

 

p.s. Fotograferen vind ik ook heel leuk, mijn foto’s zijn te vinden op de site: MM-Foto.

Reacties zijn gesloten.