Nieuwe woonplaats Enkhuizen

Wij zijn pas verhuisd naar Enkhuizen, de Bloemenbuurt 🙂 , en in mijn mooie nieuwe omgeving zoek ik nu weer leuke locaties om te exposeren. Als je iets weet houd ik mij aanbevolen (06-36279134 of info@mariameester.nl ).

Dit betekent dat ik geen tuinhuis meer heb als atelier. Gelukkig heb ik nu de ruime en lichte zolder van mijn nieuwe huis omgetoverd tot mijn nieuwe atelier.

Helaas heb ik afscheid moeten nemen als lid van Stichting Kunst in Ursem, waar ik 10 jaar met veel plezier lid was, de website onderhield, meedeed met exposities en het organiseren van de activiteiten. Van keramiste Cock Witte heb ik een prachtig kunstwerk gekregen, hiervan volgt nog een foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.