Atelierroute Enkhuizen 2023

Dit jaar neem ik deel aan de Atelierroute Enkhuizen! Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2023 vindt de derde editie van de Atelierroute Enkhuizen plaats. Het is een uitgebreide tour langs woonhuizen, ateliers en andere bijzondere plekken waar kunstenaars uit Enkhuizen en omgeving hun werk tonen. Met meer dan 40 kunstenaars, verspreid over zowel de binnenstad als buiten de Vest, die hun deuren voor je openen, is dit een evenement dat je niet mag missen!

Je vindt me in mijn zolderatelier, op Begoniastraat 43, op de plattegrond onder nummer 3.

Ik hoop je dan te ontmoeten! Het atelier is nog in wording (een beetje zoals een nieuwe tuin die volwassen moet worden), maar ik heb er sinds mijn verhuizing al verschillende nieuwe werken kunnen maken.
Kijk voor meer informatie op: https://kunstenkhuizen.nl/atelierroute-enkhuizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.