Kunstmarkt in Hoorn

3 september kun je mij vinden op de kunstmarkt in Hoorn! Deze mogen mee:

En nog enkele nieuwe minischilderijtjes, die nog niet gefotografeerd zijn, en nog meer… last minute besluit wordt dat denk ik. Leuk als je langskomt bij mij en de vele anderen!

Op zondag 3 september wordt voor de 13e maal de grote kunstmarkt gehouden die zich als een lint door de historische Hoornse binnenstad slingert. De ruim 150 kramen trekken tienduizenden bezoekers uit alle delen van het land. Kunst wordt ter plekke gemaakt op het kunstplein op het Dal, dat voor de gelegenheid is omgedoopt tot ‘Montmartre’.
Ook dit jaar zal het stadscentrum zich weer met een groot aantal kunstenaars vullen.

www.mariameester.nl
http://hoornkunstencultuur.nl/kunstmarkt/

Schilderij op de cover van een boek

Enige tijd geleden heeft schrijver Dick Witte mijn portret van Ramses Shaffy gekocht. Hij vroeg of hij de foto van dit portret gebruiken mocht voor zijn nieuwe boek.
Natuurlijk vond ik dat goed! Dat is toch een hele eer. Het boek heet “Kop in de hoogte, neus in de wind”. Het schilderij is afgedrukt op de voorkant, naast het prachtige kunstwerk van Leo Gestel, dat de omslag van de bladmuziek sierde van het lied waar het boek over gaat: “Mens, durf te leven” van Dirk Witte.

         

Klik op een afbeelding voor een grotere weergave.

Ik heb het boek gelezen en het is zeker de moeite waard!

Het boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Expositieruimte gezocht

Wil je meer kleur in je interieur of een blikvanger in bijv. je wachtkamer?  Zoek je abstracte kunst voor een expositie? Ik ben op zoek naar meer exposure voor mijn werk in de regio West-Friesland / Noord-Holland. In een ruimte, groot of klein maakt niet uit, als het werk de ruimte mooier maakt en tot zijn recht komt. Eén of meer kunstwerken, alles kan.
Als je interesse hebt, neem dan graag contact op met mij.

Kunstroute Ursem

Poster Kunstroute Ursem 2016In het monumentenweekend van 10 en 11 september 2016 organiseert Kunst in Ursem weer haar tweejaarlijkse kunstroute. Natuurlijk doe ik ook weer mee.
Dit jaar exposeren er maar liefst twaalf gastexposanten met ons mee.

Openingstijden Kunstroute

Zaterdag 10 september     13:00 – 17:00 uur
Zondag 11 september          11:00 – 17:00 uur

  • De opening vindt plaats op 10 september om 12:00 uur in de Batter Brede School Ursem.

 

www.kunstinursem.nl/kunstroute-2016/